Despre noi
INTENSIVE EYEPEARL

Despre noi

Biocosmetics este expert în domeniul cosmeticelor pt. ochi, având o experienţă de mai mult de 20 de ani în acest domeniu. Gama de vopsele pt. gene şi sprâncene Intensive Eyepearl oferă o varietate de soluţii perfecte pt. utilizatorii profesionali. La fabricarea produselor Intensive Eyepearl acordăm o atenţie deosebită utilizării componentelor naturale, datorită căror vă oferim o varietate de produse delicate pt. ochii strălucitori şi de lungă durată.

Cosmetice bio pt. ochi

De-a lungul testelor ecologice produsele Biocosmetics au fost evaluate cu “bune” sau “foarte bune”, pe când produsele convenţionale au obţinut punctaje mai mici.
Directiva privind cosmeticele a fost formulată de Consiliul European în anul 2009 şi este controlată de BDIH din Germania. Utilizarea componentelor nenaturale la fabricarea cosmeticelor bio a fost interzisă în mare parte – fiind prescrise cu exactitate cantităţile de componente nenaturale admise în produse. La fabricare nu pot fi utilizate plante manipulate genetic cât nici produsele rezultate din aceste manipulări, deasemenea nici produse de origine animală.
Biocosmetics oferă nenumărate beneficii faţă de produsele clasice. Obţinând aproape rezultate unice la testele ecologice, fiind evaluate cu “bune” sau “foarte bune”, pe când produsele clasice nu au obţinut rezultate atât de bune.

De ce? Directiva privind cosmeticele a fost formulată de Consiliul European în anul 2009 şi este controlată de BDIH din Germania. În cazul în care un producător nu poate evita utilizarea componentelor nenaturale îi sunt prescrise cu exactitate cantităţile admise pt. fiecare component.
Nu este admisă utilizarea plantelor manipulate genetic şi produsele provenite din acestea, cât nici produsele de origine animală. Sunt interzise experimentele pe animale. Cosmeticele organice sunt produse prietenoase pielli, care nu conţin componente iritative şi care pot fi utilizate în siguranţă şi de către persoanele alergice. Prin utilizarea cosmeticelor bio nu doar vă îngrijiţi pielea, dar în acelaşi timp aveţi grijă şi de mediu, fiind vorba despre produse ecologice.