Step by Step
1. pas – Curăţaţi genele şi sprâncenele
Îndepărtaţi lentilele de contact. Curăţaţi zona ochilor, genele şi sprâncenele cu ajutorul Spumei demachiante Intensive Eyepearl.
2. pas – Alegeţi dischetele de protecţie a pielii
Utilizaţi două dischete Intensive (normale sau cu ceară) şi aplicaţi Cremă calmantă Intensive pe partea care urmează să intre în contact cu pielea.
3. pas – Aşezaţi dischetele pe piele
Aşezaţi dischetele sub gene astfel încât partea cu cremă să ajungă jos (pe piele) pt. a proteja pielea de vopsea. Aveţi grijă ca genele să nu intre în contact cu crema!
4. pas – Amestecaţi culoarea dorită
Înainte de începerea vopsirii amestecaţi cca. 2 cm de vopsea cu 6 picături de Oxidant cremă până la obţinerea unui preparat cremos.

Important! La vopsirea genelor utilizaţi doar oxidant cremă de 2%!
5. pas – Aplicaţi vopseaua pe gene
După preparare aplicaţi vopseaua pe gene şi sprâncene. Asiguraţi-vă ca genele şi sprâncenele să fie vopsite în întregime şi ca vopseua să nu fie în contact cu pielea. Fiţi atenţi ca clientul să-şi ţină ochii închişi.
6. pas – Aplicaţi vopseaua pe sprâncene
Amestecaţi aceaşi vopsea (sau una mai deshisă) pt. sprâncene cu metoda menţionată anterior, după care aplicaţi vopseaua conform direcţiei de creştere. Înlăturaţi excesul de vopsea cu ajutorul unui disc demachiant pt. a obţine forma dorită.
7. pas – Durată de acţiune
Durata de acţiune a vopselei în cazul genelor este de 2-10 minute, pe când la sprâncene este de 5-10 minute, în funcţie de culoarea dorită. Cu cât lăsaţi vopseaua să acţioneze mai mult, cu atât puteţi obţine culori mai intense. Curăţaţi prima dată sprâncenele, după care înlăturaţi vopseaua şi de pe gene.
8. pas – Îndepărtaţi dischetele de protecţie
După expirarea timpului de acţiune îndepărtaţi dischetele de protecţie şi excesul de vopsea cu ajutorul unui disc demachiant uscat. Ştergeţi întotdeauna de la ochi în afară. În caz de nevoie utilizaţi Soluţia pt. îndepărtarea vopselei Intensive Eyepearl.


Atenţie!

Exclusiv pt. utilizare profesională. Produsul poate cauza reacţii alergice. În cazul apariţiei oricărui tip de iritaţie, cum ar fi roşeaţa, mâncărimea, comedoanele spălaţi imediat zona afectată cu apă curată şi întrerupeţi procesul. Consultaţi medicul înainte de reînceperea procesului. În cazul contactului cu ochii clătiţi bine. Purtaţi mănuşi de protecţie!

Video

Procesul vopsirii genelor şi sprâncenelor (în lb. engleză)